ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

Προφιλ

Η εταιρία μας βρίσκεται στο χώρο της βιομηχανίας για πάνω από 37 χρόνια. Ιδρύθηκε από τους Γαβριήλ Σαραλιώτη και Απόστολο Χατζηβαλσαμά και ανεβαίνοντας σταδιακά σε εξοπλισμό και εμπειρία γίνανε πελάτες μας μεγάλες εταιρίες της Μακεδονίας και της λοιπής Ελλάδος όπως ΣΙΔΕΝΟΡ Α.Ε. ( Όμιλος Στασινόπουλου) , Α.Ε.Ε. ΧΑΛΥΒΟΣ, ΑΤΛΑΣ Α.Β.Ε.Ε. , ΤΙΤΑΝ Α.Ε. , ΕΛ.ΠΕ Α.Ε. , ΜΕΛ Α.Ε., ΒΑΛΚΑΝ EXPORT Α.Ε. και διάφοροι άλλοι.

Στο παρελθόν η Goodyear απένειμε στην εταιρία μας βραβείο ποιότητος, προς ανταμοιβή της προσπάθειας μας να ικανοποιήσουμε τους πελάτες μας σε όλους τους τομείς.

Για εμάς ήταν μια ηθική ικανοποίηση, που μας δέσμευσε όμως ακόμη περισσότερο με την πιστότητα και την ποιότητα στον τομέα της παραγωγής των προϊόντων μας.

Τα στελέχη της εταιρίας καταρτισμένα πλήρως και πεπειραμένα στο χώρο και τις απαιτήσεις της βιομηχανίας και γνωρίζοντας σε μεγάλο βαθμό τις ανάγκες της παραγωγής φροντίζουν για την άμεση και ικανοποιητική εξυπηρέτηση των πελατών σε όλους τους πιθανούς τομείς.


 

Εξοπλισμός

Διαθέτοντας μηχανήματα που καλύπτουν σχεδόν κάθε φάσμα στο τομέα της κατεργασίας, μας καθιστά ένα από τα πιο εξοπλισμένα μηχανουργεία στον τομέα μας στη Βόρεια Ελλάδα.

Τόρνοι μήκους 12 μέτρων, διαμέτρου 2 μέτρων, ή αυτόματοι τύπου Αριθμητικού Ελέγχου με Μικροϋπολογιστή, Α.Ε.Μ. (C.N.C) από τους μεγαλύτερους στην Ελλάδα, Μηχανή κατεργασίας πολλαπλών επιφανειών (Boring Machine) με διαστάσεις ύψους 4μ. x3μ. x3μ, Φρεζο-γεφηροπλάνη 3μ, Μηχανήματα λειάνσεως επίπεδων και κυλινδρικών επιφανειών, Γραναζοκόπτης διαμέτρου 2μ, Μηχανή ηλεκτρονικής ζυγοστάθμισης, και άλλα, είναι μηχανήματα που μας δίνουν τη δυνατότητα να αντεπεξέλθουμε σε εργασίες που ζητάνε ακρίβεια αλλά είναι μεγάλες σε όγκο.

 

Εξίσου εξοπλισμός για "μικρότερες" δουλειές ευρύνει το φάσμα των εργασιών που μπορούμε να φέρουμε σε πέρας.

 

H rombotics είναι στην ανάπτυξη και την παραγωγή λύσεων:

 Οι ανάγκες των πελατών μάς οδηγούν στη συνεχή ανάπτυξη υψηλής ποιότητας και στη δημιουργία έξυπνων συστημάτων. Επιλέγουμε πρώτες ύλες υψηλής ποιότητας και βελτιωνόμαστε συνεχώς σε ένα καινοτόμο και σύγχρονο περιβάλλον που αναβαθμίζεται με τεχνολογικά και έξυπνα συστήματα.

 

Βρίσκουμε λύσεις προσαρμοσμένες στις ανάγκες των πελατών μας: 

 σχεδιάζουμε και κατασκευάζουμε προϊόντα σύμφωνα με τις ανάγκες σας και για οποιαδήποτε αρχιτεκτονικό περιβάλλον. Δημιουργούμε εξειδικευμένα και διαφοροποιημένα προϊόντα ποιότητας.

 

Πελάτες

H εταιρία μας έχει ένα μεγάλο όγκο πελατών ο οποίος συνεχώς διευρύνεται. Μερικοί από τους πελάτες μας είναι:

> ΕΛ.ΠΕ Α.Ε 

> ΗELLENIC STEEL
> ΣΙΔΕΝΟΡ
> ΤΙΤΑΝ
> ΑΤΛΑΣ
                             > GOODYEAR (Βραβείο Ποιότητος)
> VIT
> VALCAN
> ETHΛ
> ΕRLICON

> ΜΕΛ Α.Ε.RomBotics

ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΕΡΓΑΛΕΙΟΜΗΧΑΝΩΝ CNC

Ο.Τ.Γ 752 Τ.Κ 56224 ΕΥΟΣΜΟΣ ΠΡΟΕΚΤΑΣΗ ΣΜΥΡΝΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

6977414651

Email: cnc@rombotics.com